A Baumit Kft. 2013. október 17-én, a „Színek az építészetben" szakmai konferencián jelentette be az Év Homlokzata Pályázat 2014 kiírását. A tervezők és kivitelezők 2014. március 30-ig adhatják le pályázataikat, amelyeket az előző évekhez hasonlóan, független szakmai zsűri bírálja el. A pályázat öt kategóriájának nyerteseit gálaesten ünnepli majd az Építészek Világnapján a Baumit Kft, ezzel is kedvet ébresztve a tervezők és kivitelezők színesebb munkáihoz.

 

részletek


  • Öt tipp lakásfelújítási munkálatokhoz.
    A felújítás gyakran kezdődik a festési munkálatokkal. Sokan azt gondolhatják, hogy a festés egy egyszerű feladat lesz, amely minden apróbb hibát, hézagot elrejt a szem elől. Azonban ez nem így van!

  • részletek
  • Q4=A legmagasabb glettelési minőség.
    A mai modern kor elvárásai és ízlése megkövetelik a Q4 szintű kivitelezést. Elterjedt és kedvelt a különböző hangulatvilágítások beépítése, a magas fényű tapéták, matt festékbevonatok alkalmazása. Ezen bevonatok alá csak a legtökéletesebb felületképzés fogadható el.

részletek

 

 

 

 

 

 

 

 

A Hungexpo Zrt. Magyarország elismerten elsőszámú kiállításszervező cége. 

Több mint 40 éves tapasztalatával 1967 óta a hazai piac vezető szereplője. Sikerének egyedülálló alappillére saját állandó kiállítási területe a Budapesti Vásárközpont. A Hungexpo Zrt. szakkiállítások és vásárok magas színvonalú szervezését végzi belföldön és külföldön. Kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerével, képviselői hálózatával mind kiállítói, mind szakmai részről arra törekszik, hogy Közép-Kelet Európa meghatározó kiállítás-szervezőjévé váljon. 

2005. júliusában befejeződött a Hungexpo régóta húzódó privatizációja. Az új tulajdonos a francia GL events cégcsoport, amely vállalta a Vásárközpont fejlesztését. Az 5 milliárdos beruházás 2007. áprilisában az új, multifunkcionális G pavilon alapkőletételével kezdődött, és 2008. október 18-án, a pavilon ünnepélyes avatásával fejeződött be. A megújult Hungexpo Budapesti Vásárközpont európai színvonalú környezetet kínál a rendezvényein résztvevőknek.  

 

 

 

 

 

A Szobafestő-Mázoló-Tapétázó Országos Ipar-testület az Expositor Kft-vel együttműködve a közel egy évtizede megszűnt önálló festékipari kiállítás újraélesztését tűzte ki célul. Az együttműködés keretében az SZMTOI a rendezvény szakmai védnöki szerepét is felvállalta.
A COLOR festékipari szakkiállítás harmadik rendezvényként csatlakozik az „épületkomfort" jegyében az immár negyedik alkalommal meg-rendezésre kerülő COMFORT Épületener-getikai és Épület-felújítási szakkiállításhoz,és a 2. BURKOLATTECHNIKA szakkiállításhoz.


A kiállítás ideje: 2014. február 19-21.

 

Helyszíne: SYMA Rendezvényközpont, 1146 Budapest, Dózsa György út 1.

 

tovább a cikkhez

2014. Március 5-6-7.-én immáron 3. alkalommal kerül megrendezésre a közkedvelt HUBITEX kiállítás és szakmai nyílt nap, mely évről évre magasabb színvonalú és nagy örömünkre egyre több látogatót vonz az ország minden pontjáról.

 

Trilak festőakadémia

A Festőakadémia azon festők számára biztosítja a képzést, akik fontosnak tartják a minőségi termékekkel való munka-végzést, valamint folyamatosan fejleszteni szeretnék elméleti és gyakorlati tudásukat, hogy megrendelőik otthonát/épületeit a legmodernebb technikákkal tudják kivitelezni.

tovább